Инфотрейд - счетоводни услуги
Вашият бизнес е в сигурни ръце!

За нас

„Инфотрейд“ ЕООД – основана в 1994 г.

През 1994 г. започнахме като малка семейна фирма и в годините успяхме да изградим професионална и йерархично структурирана компания, която успешно работи с бизнес единици от малки до големи организации.

Сега, след повече от 20 години натрупан опит, доверие, изградени взаимоотношения и внедрени добри бизнес практики, под търговската марка „ИНФОТРЕЙД“ извършваме широк спектър от услуги в областта на финансово-счетоводни, одиторски, консултантски и правни услуги.

Разполагаме с екип от над 20 специалисти и експерти, които ежедневно работят в посока на своето професионално израстване и гарантират високо ниво на предоставяните услуги. Резултатът от нашата работа е ползотворното сътрудничество и развитие на бизнеса на клиентите ни – от практикуващите свободна професия лекари, фермери, еднолични търговци до големи български и международни компании, които се доверяват на нашите професионални съвети и комплексно обслужване.

Работим с желание и отдаденост за финансовия успех на всеки наш клиент. Винаги сме на разположение когато е необходимо, обсъждаме редовно всички аспекти на бизнеса – възможни рискове от счетоводно, данъчно, търговско, административно и др. естество, така че нашите партньори да осмислят добре всички аспекти на дейността си за да взимат информирани управленски решения.


Защо да изберете услугите на Инфотрейд?


Портфолиото ни включва:

  • Счетоводно обслужване
  • Независим Финансов Одит
  • Работни заплати и Личен Състав
  • Бизнес решения за малък и среден бизнес
  • Управленски и правни консултации
  • Данъчни консултации и защита
  • Одит и услуги по европейски проекти
  • Обучения – Международни стандарти за вътрешен и външен одит, данъци и социално осигуряване, фирмено счетоводство

Ключът към успеха на Инфотрейд стои в основата на разбирането ни че НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА НАШИ ПАРТНЬОРИ. Когато бизнесът на нашите клиенти върви добре, то нашата работа също е успешна.

Полагайки добра професионална грижа за нашите партньори, ние по този начин полагаме добра грижа за себе си и нашия бизнес. Колкото сме по-отдадени към решаването на проблеми и задачи от всякакво естество, толкова по успешна и резултатна е нашата дейност във всеки един аспект. И от това са доволни всички.


За подробна информация и оферта – Свържете се с нас!


lulchev-20160411_095145-2-3326779

Работим с желание и отдаденост за финансовия успех на всички наши клиенти като се стараем да удовлетворим индивидуалните им изисквания. Тяхната сигурност е наш основен приоритет.

Силното убеждение в нашите цели и визия ни дава увереност, че сътрудничеството ни ще допринесе за успешното развитие на Вашия бизнес.

Димитър Лулчев, Д.Е.С.
Управител